Nieuwe website voor Bekkservice

Nieuwe website voor BekkserviceVeel bedrijven worstelen met het schrijven van goede teksten voor hun website en nieuwsbrieven. Zeker als het bijwerken geen dagelijkse noodzaak is, is het uitbesteden daarvan een aantrekkelijke en betaalbare optie. In opdracht van onwerpbureau Stilus-Go in Nijmegen schreef ik de Nederlandse en Engelse teksten en de Duitse basistekst voor de nieuwe website van Bekkservice in Grave.

Bekkservice is gespecialiseerd in het inrichten van industriële wasserijen(textielreinigers). Hierin is dertig jaar kennis opgebouwd met capaciteiten vanaf 10.000 kg/week tot 850.000 kg/week. Het werkterrein beslaat de gehele wereld.

Projecten behoren tot de belangrijkste activiteiten van Bekkservice. Tot de werkzaamheden behoren onder meer het maken van layouts voor nieuwbouw of herinrichting. Doorgaans betreft het logistieke oplossingen op maat.

Net als in elke andere branche vergt blijvend concurreren in de wasserijbranche continue verbetering en innovatie van proces en machine. Het fine-tunen van nieuwe en bestaande installaties en zelfs het ontwikkelen van nieuwe deelprocessen en componenten is onderdeel van de activiteiten van Bekkservice.

Met een netwerk van specialisten kan de onderneming in Grave ook de installatie van machines en complete wasserijlijnen verzorgen en begeleiden. Het zorgt er voor dat de nieuwe installatie wordt opgeleverd of bestaande installaties gemoderniseerd. Uiteraard op tijd en binnen budget.

Nog meer webteksten

Ook voor de sites van Poware (detachering industrieel automatiseerders) en KWA (adviesbureau voor kwaliteit, arbeidsveiligheid, veiligheid & gevaarlijke stoffen en milieumanagement) heb ik nieuwe teksten geschreven en bestaande teksten herschreven.

Copyright © 2014 - 2020. Ontworpen en gebouwd door WE Bronckhorst