Contact

Spijkers Technische Teksten

St. Elisabethshof 7
6812 AV  Arnhem

0653 – 420279

www.adspijkers.eu
info@adspijkers.eu
ad@thetextfactory.eu

linkedin: adspijkers

KvK: 16068899
OB: NL058266926B01

 

Privacyverklaring

Via deze website worden geen persoonsgegevens verzameld. Gewone persoonsgegevens die u persoonlijk, telefonisch of per e-mail aan mij doorgeeft, kunnen worden gebruikt voor het voeren van zakelijke correspondentie en het onderhouden van zakelijk contact. Persoonsgegevens kunnen uw naam, adres, postcode, plaats, mailadres, website, telefoonnummers en foto’s betreffen. Ik houd geen bijzondere en strafrechtelijke persoonsgegevens bij zoals bedoeld in de Algemene verordening gegevens- bescherming (AVG).

In incidentele gevallen draag ik gewone persoonsgegevens over aan organisaties met wie ik zakelijke banden onderhoudt en die zakelijk met u in contact willen komen, bijvoorbeeld voor het maken van een reportage, het afnemen van een interview of het laten houden van een presentatie. Bij deze overdracht beperk ik mij tot de informatie die nodig is om dit contact te kunnen leggen.

Ik stel persoonsgegevens niet beschikbaar voor direct mailing door derde partijen. U kunt het gebruik van uw gegevens op elk moment stopzetten door een e-mail te sturen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht